HVILKEN TJENESTE TRENGER DU?

VI GARANTERER LAVE PRISER OG SERVICE DU KAN STOLE PÅ

Automania Kjeller leverer i Skedsmo regionen inkludert SkjettenSkedsmokorsetLeirsundKjellerAsakLillestrømStrømmen og mer

BILVASK

Automania gir deg det mest moderne utstyret og dyktige personale som vet hvordan du skal beskytte bilen din og holde den så god som mulig. Kontakt Automania for eksepsjonell service når det gjelder innvendig og utvendig rengjøring.

EU KONTROLL

Automania er statlig godkjent og kvalifisert moderne verksted som tilbyr EU-kontroll. Automania har spesialpris for EU Kontroll (PKK) fra 1050kr. Du kan bestille eu kontroll online hos oss.

BILPLEIE

Automania gir deg det mest moderne utstyret og dyktige personale som vet hvordan du skal beskytte bilen din og holde den så god som mulig. Kontakt Automania for eksepsjonell service når det gjelder innvendig og utvendig rengjøring.

DEKKHOTELL

Alle dekkene er lagret på Automanias klimabeskyttet serviceområde med 24 timers tilsyn og sikkerhet. Du kan bestille dekkhotell eller dekkskift online hos oss

BILVERKSTED

Automania gjør alle typer av bilverksted for å holde deg i gang. Hvis bilen eller lastebilen ikke fungerer som den, burde ta kontakt med Automania. Vårt team av eksperter vil uten tvil imponere deg.

DEKKSKIFT

Av- og påmontering av dekk på felg krever spesialutstyr. Alle våre avdelinger er utstyrt med topp moderne dekkomleggere og alt annet utstyr som er nødvendig for å utføre jobben fagmessig. Et dekkskift tar som regel 30-60 minutter, avhengig av antall og type dekk.

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre: 08:00 - 19:00

Lør: 10:00 - 18:00

Søn: Stengt

VI HAR OVER 30 ÅRS KOMBINERT ERFARING INNEN BILVASK, BILPLEIE, BILVERKSTED OG DEKKHOTELL

- Bremseservice

- Bilverksted

- Reparasjoner

- Oljeskift

- Dekkhotell

- Dekkskifting

- EU Kontroll

- Bilvask

- Bilpleie

- AC Service

- og andre øvrig tjenester

BESØK OSS!

485 14 772

automaniakjeller@gmail.com

Automania Kjeller AS

Bregneveien 2 A,

2007 Kjeller,

Norway

Vi garanterer at du blir fornøyd

  • Google Places Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Facebook Social Icon

Informasjonen på dette nettstedet er kun til generell informasjonsformål. Ingenting på dette nettstedet skal tas som juridisk rådgivning for en enkelt sak eller situasjon. Denne informasjonen er ikke ment å opprette, og mottak eller visning utgjør ikke et bilverksted/bilvask og kundeforhold. En e-post med spørsmål du måtte ha angående dette nettstedet eller noe som er forbundet med det. @ 2020 Alle rettigheter forbeholdt. Dette nettstedet ble designet, Digital Markedsføring (SEO, PPC og Markedsstrategi) av SMB Konsulent Muhammad Umer Khan.

Logo SMB Konsulent Muhammad Umer Khan, Oslo Digital Marketing, Oslo Digital Markedsføring