top of page

AC service

Bestill ac service online med oss ​​for lav pris fra kr 1690 for alle merker

Vi tar avtaler fra mandag til lørdag fra 9:00 til 18:00.

Gratis avbestilling ved bestilling!

svvgodkjent.png
Automania Kjeller leverer AC Service i Skedsmo regionen inkludert SkjettenSkedsmokorsetLeirsundKjellerAsakLillestrømStrømmen og mer med til spesialpris fra kr 1690.

Informasjon og bestilling AC Service med Automania Kjeller AS

Automania Kjeller er spesialisert på AC service og klimakontroll av personbiler. En god fungerende AC gir kald indre temperatur på bilen og i vinterduggfri synlighet. For å opprettholde integritet pluss funksjonalitet i bilens klimaanlegg og for å unngå skader på grunn av dårlig smøring, er det viktig at du regelmessig vedlikeholder enheten.

Når trenger jeg å gjøre AC Service på bilen min
  • På grunn av ekstreme endringer i det norske været anbefaler vi at du utfører AC service annethvert år.

  • hvert par år mister bilen i bilen 20 til 30 prosent av refegerasjonsgassen. Derfor anbefales det av bilfabrikanter og Automania Kjeller at du betjener klimaanlegget hvert annet år.

Hvorfor trenger jeg å betjene min bil AC Service?
  • Klimaanlegg forbedrer komfort og sikkerhet ved kjøring. Kjørekomfort, egnet temperatur og fuktighet påvirker føreren. Daglig klimaanlegg er enkel og problemfri, men AC-systemet krever regelmessig vedlikehold for å betjene pålitelig og effektivt

  • AC-systemet er utformet for å redusere og eliminere effekten av fuktighet og varme mens du rengjør det indre av bilen. AC-systemet I bilen er et lukket system hvor kjølemediet sirkulerer med kompressoren på samme måte som kjøleskapet hjemme. AC produserer ikke kaldt, men transporterer varme inne i bilen til utsiden.

  • Etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, går kompressoren oftere, noe som resulterer i økt drivstofforbruk. Systemer med dårlig funksjon trekker også mer motoreffekt.

Hva er inkludert i AC Service fra Automania Kjeller

Tapping, vakuumering og fylling av AC system

Tidsplan Service

For å være sikker på at bilens AC fungerer godt, vennligst kontakt oss eller drop inn eller bestill AC Service Booking online med oss.

bottom of page