AC service

Bestill ac service online med oss ​​for lav pris på kr1599. Flat pris for alle merker

Vi tar avtaler fra mandag til lørdag fra 9:00 til 18:00.

Gratis avbestilling ved bestilling!

Automania Kjeller leverer AC Service i Skedsmo regionen inkludert SkjettenSkedsmokorsetLeirsundKjellerAsakLillestrømStrømmen og mer med til spesialpris 1599kr.

Informasjon og bestilling AC Service med Automania Kjeller AS

Automania Kjeller er spesialisert på AC service og klimakontroll av personbiler. En god fungerende AC gir kald indre temperatur på bilen og i vinterduggfri synlighet. For å opprettholde integritet pluss funksjonalitet i bilens klimaanlegg og for å unngå skader på grunn av dårlig smøring, er det viktig at du regelmessig vedlikeholder enheten.

Når trenger jeg å gjøre AC Service på bilen min
  • På grunn av ekstreme endringer i det norske været anbefaler vi at du utfører AC service annethvert år.

  • hvert par år mister bilen i bilen 20 til 30 prosent av refegerasjonsgassen. Derfor anbefales det av bilfabrikanter og Automania Kjeller at du betjener klimaanlegget hvert annet år.

Hvorfor trenger jeg å betjene min bil AC Service?
  • Klimaanlegg forbedrer komfort og sikkerhet ved kjøring. Kjørekomfort, egnet temperatur og fuktighet påvirker føreren. Daglig klimaanlegg er enkel og problemfri, men AC-systemet krever regelmessig vedlikehold for å betjene pålitelig og effektivt

  • AC-systemet er utformet for å redusere og eliminere effekten av fuktighet og varme mens du rengjør det indre av bilen. AC-systemet I bilen er et lukket system hvor kjølemediet sirkulerer med kompressoren på samme måte som kjøleskapet hjemme. AC produserer ikke kaldt, men transporterer varme inne i bilen til utsiden.

  • Etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, går kompressoren oftere, noe som resulterer i økt drivstofforbruk. Systemer med dårlig funksjon trekker også mer motoreffekt.

Hva er inkludert i AC Service fra Automania Kjeller

Tapping, vakuumering og fylling av AC system

Tidsplan Service

For å være sikker på at bilens AC fungerer godt, vennligst kontakt oss eller drop inn eller bestill AC Service Booking online med oss.

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre: 08:00 - 19:00

Lør: 10:00 - 18:00

Søn: Stengt

VI HAR OVER 30 ÅRS KOMBINERT ERFARING INNEN BILVASK, BILPLEIE, BILVERKSTED OG DEKKHOTELL

- Bremseservice

- Bilverksted

- Reparasjoner

- Oljeskift

- Dekkhotell

- Dekkskifting

- EU Kontroll

- Bilvask

- Bilpleie

- AC Service

- og andre øvrig tjenester

BESØK OSS!

485 14 772

automaniakjeller@gmail.com

Automania Kjeller AS

Bregneveien 2 A,

2007 Kjeller,

Norway

Vi garanterer at du blir fornøyd

  • Google Places Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Facebook Social Icon

Informasjonen på dette nettstedet er kun til generell informasjonsformål. Ingenting på dette nettstedet skal tas som juridisk rådgivning for en enkelt sak eller situasjon. Denne informasjonen er ikke ment å opprette, og mottak eller visning utgjør ikke et bilverksted/bilvask og kundeforhold. En e-post med spørsmål du måtte ha angående dette nettstedet eller noe som er forbundet med det. @ 2020 Alle rettigheter forbeholdt. Dette nettstedet ble designet, Digital Markedsføring (SEO, PPC og Markedsstrategi) av SMB Konsulent Muhammad Umer Khan.

Logo SMB Konsulent Muhammad Umer Khan, Oslo Digital Marketing, Oslo Digital Markedsføring