Godkjent EU-kontroll

Det er viktig at du sjekker kontrollseddelen selv om du har fått godkjent EU-kontrollen.

Har du fått godkjent EU-kontroll kan du bruke kjøretøyet som normalt. Kjøretøyet er godkjent hvis det ikke fikk mangler, eller dersom det fikk mangler med kode 1.

Sjekk kontrollseddelen

Verkstedet registrerer resultatet av EU-kontrollen i våre systemer, men det er viktig at du på kontrollseddelen sjekker:​

  • eventuelle feil og mangler med kode 1

  • at riktig kilometerstand er registrert

  • neste frist for EU-kontroll

Husk at en EU-kontroll ikke er en fullstendig tilstandsrapport. Dersom du skal selge eller kjøpe et kjøretøy kan det lønne seg å gjøre nærmere undersøkelser. Se våre tips ved kjøp og salg av bil.

Fått mangler med kode 1?

Da må du få manglene rettet så snart som mulig, men det er ikke nødvendig å vise kjøretøyet på etterkontroll. Eksempler på mangler med merknad 1 er at det ikke er refleksvest eller varseltrekant i bilen.

Få påminnelse om neste EU-kontroll

Da må du få manglene rettet så snart som mulig, men det er ikke nødvendig å vise kjøretøyet på etterkontroll. Eksempler på mangler med merknad 1 er at det ikke er refleksvest eller varseltrekant i bilen.

NB! Det kan hende at varslingen du får i appen Bil og henger ikke stemmer, selv om fristen som vises er riktig. Innføring av nytt regelverk for EU-kontroll 8. februar 2019 innebærer at du får en kortere frist enn varslingen du har registrert i appen, hvis du gjennomfører EU-kontroll mer enn to måneder før fristen og kjøretøyet ikke blir godkjent.

Husk at du selv er ansvarlig for å sjekke fristen for kjøretøyene du eier og sørge for at kjøretøyet er godkjent innen fristen.

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre: 08:00 - 19:00

Lør: 10:00 - 18:00

Søn: Stengt

VI HAR OVER 30 ÅRS KOMBINERT ERFARING INNEN BILVASK, BILPLEIE, BILVERKSTED OG DEKKHOTELL

- Bremseservice

- Bilverksted

- Reparasjoner

- Oljeskift

- Dekkhotell

- Dekkskifting

- EU Kontroll

- Bilvask

- Bilpleie

- AC Service

- og andre øvrig tjenester

BESØK OSS!

485 14 772

automaniakjeller@gmail.com

Automania Kjeller AS

Bregneveien 2 A,

2007 Kjeller,

Norway

Vi garanterer at du blir fornøyd

  • Google Places Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Facebook Social Icon

Informasjonen på dette nettstedet er kun til generell informasjonsformål. Ingenting på dette nettstedet skal tas som juridisk rådgivning for en enkelt sak eller situasjon. Denne informasjonen er ikke ment å opprette, og mottak eller visning utgjør ikke et bilverksted/bilvask og kundeforhold. En e-post med spørsmål du måtte ha angående dette nettstedet eller noe som er forbundet med det. @ 2020 Alle rettigheter forbeholdt. Dette nettstedet ble designet, Digital Markedsføring (SEO, PPC og Markedsstrategi) av SMB Konsulent Muhammad Umer Khan.

Logo SMB Konsulent Muhammad Umer Khan, Oslo Digital Marketing, Oslo Digital Markedsføring